HERRGÅRDENS HELGPAKET

Kombinera lugnet och gästfriheten på vår herrgård med en hel dags vandring genom skogarna i Värmlands Vildmark. Du vandrar - under vägledning av en guide - i en vacker bit av naturen. Upplev hur naturen kommer till liv igen på våren. Upptäck naturens färger och olika svampar på hösten. Lär dig att känna igen spår av djurliv eller ... bara njuta av den rena naturen som fortfarande kan upplevas i denna del av Sverige.

Pris: SEK 2995
(pris utan vandring: SEK 1995)
För 2 personer i ett 2-personsrum


I priset ingår:
  • Ankomst med kaffe/te och kakor
  • 2 nätter för 2 personer i ett 2-personsrum
  • 2 x frukost
  • 1 x kvällsmat för 2 personer (2:a natten) inkl. 1 dryck per person
  • Heldags vandring i naturen med guide, inkl. lunch. 
Kontakta oss för priser för 1 person, för fler än 2 personer och/eller för ett annat rumsarrangemang.
Kvällsmat på ankomstdagen kan beställas separat och med 10% rabatt på standard priset.

Bokningar är beroende på tillgänglighet av rum och vandringaktivitet. Alla bokningar kan avbokas utan kostnad fram till 1 dag innan incheckning. Hela priset debiteras för sena avbokningar eller om du inte dyker upp. 

HUR MAN BOKAR

Använd bokningsformuläret för att boka ditt rum med helgpaket:  

  1. ange bokningskod WEEKEND eller 
  2. skriv i "gästmeddelande" att du önskar boka ett helgpaket.  
Vi kommer då att anpassa din bokning för att inkludera helgpaketet. Du kommer att få ett separat bokningsbekräftelse för din uppdaterade bokning med helgpaketet.  
Notera att första bokningsbekräftelsen kommer inte att visa korrekta priset för ditt helgpaket än! Bara när vi har anpassad din bokning kommer du att få en uppdaterad bokningsbekräftelse som visar priset för ditt helgpaket. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar. 

Du kan förstås också kontakta oss för att boka ditt helgpaket.

ANDRA AKTIVITETER

Det är också möjligt att boka en annan aktivitet istället för den standard vandringsaktivitet. Helgpaketets pris kan ändras på grund av den nya aktivitet. Här följer några exempel på dessa andra aktiviteter, men vi kan också anpassa din heldag-aktivitet efter dina individuella behov, pga årstiden osv. Skriv bara i "gästmeddelande" i bokningsformuläret att du vill ha en annan aktivitet och vi kommer att kontakta dig så fort vi kan.
Vill du hellre ha heldagen för dig själv, utan aktivitet, då går det också bra! Skriv i så fall i "gastmeddelande" på bokningsformuläret att du inte vill ha någon aktivitet.

Cykeltur (ingen guide, med lunchpaket. Pris: SEK 2495*)
Quad-tur (2,5 timme med guide och lunch. Pris: SEK 3695*)

* priser är för 2 personer i ett 2-personsrum och under samma villkor som standard paketet 

Helgpaketet är i princip avsett för bokningar Fredag ​​till Söndag, med heldag-aktivitet på Lördag. Men om så önskas kan det bokas på en annan dag under samma villkor.
Helgpaketet möjliggörs i samarbete med: