HERRGÅRDENS HELGPAKET

Njut av en underbar helg hos oss på Herrgården! Upplev naturen runt omkring oss med en vandring i skogen, antingen på en av dem många vandringsled i kommunen eller så kan vi boka en guidad vandring för dig. Kanske tar du med cykeln, hyr du kanot, vill du bara fiska eller koppla av på ett annat sätt. På vintern kanske du har med dig dina längdskidor. Dagen är ditt medan du njuter av 2 nätter i ett bekvämt och rymlig rum med middag och frukost till ett förmånlig paketpris.

Pris: SEK 2650
2 nätter för 2 personer i ett 2-personsrum

I priset ingår:
  • Ankomst med kaffe/te och kakor
  • 2 nätter för 2 personer i ett 2-personsrum
  • 2 x frukost
  • 2 x kvällsmat för 2 personer exkl. dryck
Ankomst på Fredag eller Lördag *. Kontakta oss för priser för 1 person, för fler än 2 personer och/eller för ett annat rumsarrangemang.
Bokningar är beroende på tillgänglighet av rum. Alla bokningar kan avbokas utan kostnad fram till 1 dag innan incheckning. Hela priset debiteras för sena avbokningar eller om du inte dyker upp. 
Paketpriset motsvarar ~15% i rabatt jämfört med våra standard priser.

ATT BOKA PAKETET

Lättast är att kontakta oss för att boka ditt helgpaket. Men det går också bra att använda bokningsformuläret via knappen "Boka Helgpaket" för att boka ditt rum med helgpaket:  

  1. ange bokningskod WEEKEND i bokningsformuläret eller 
  2. skriv i "gästmeddelande" att du önskar boka ett helgpaket.  
Vi kommer då att anpassa din bokning för att inkludera helgpaketet. Du kommer att få ett separat bokningsbekräftelse för din uppdaterade bokning med helgpaketet.  
--> Notera att första bokningsbekräftelsen kommer inte att visa korrekta priset för ditt helgpaket än! Bara när vi har anpassad din bokning kommer du att få en uppdaterad bokningsbekräftelse som visar priset för ditt helgpaket. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar. 

* Helgpaketet är i princip avsett för bokningar Fredag ​​till Söndag eller Lördag till Måndag. Men om så önskas kan det bokas på en annan dag under samma villkor.