VINTER HELGPAKET

Upplev magin av en hel dags snöskovandring genom vinterlandskapet i Värmlands Vildmark och koppla av på våra varma rymliga rum på herrgården. Du vandrar med snöskor - under vägledning av en guide - genom snötäckta skogarna. Du behöver inte lära dig att gå med snöskor - efter bara några steg tar du dig utan problem över den djupaste snön. Lär dig att känna igen spår av djurliv i vintertid eller njuta bara av den rena och vita naturen som fortfarande kan upplevas i denna del av Sverige.

Pris: SEK 2895
(pris utan snöskovandring: SEK 1895)
För 2 personer i ett 2-personsrum


I priset ingår:
  • Ankomst med kaffe/te och kakor
  • 2 nätter för 2 personer i ett 2-personsrum
  • 2 x frukost
  • 1 x kvällsmat för 2 personer (2:a natten) inkl. 1 dryck per person
  • Heldags snöskovandring och med guide, inkl. lunch. 
Kontakta oss för priser för 1 person, för fler än 2 personer och/eller för ett annat rumsarrangemang.
Kvällsmat på ankomstdagen kan beställas separat och med 10% rabatt på standard priset.

Bokningar är beroende på tillgänglighet av rum och vandringaktivitet. Alla bokningar kan avbokas utan kostnad fram till 1 dag innan incheckning. Hela priset debiteras för sena avbokningar eller om du inte dyker upp. 

HUR MAN BOKAR

Använd bokningsformuläret för att boka ditt rum med vinterhelgpaket:  

  1. ange bokningskod WINTER eller 
  2. skriv i "gästmeddelande" att du önskar boka ett vinterhelgpaket.  
Vi kommer då att anpassa din bokning för att inkludera vinter helgpaketet. Du kommer att få ett separat bokningsbekräftelse för din uppdaterade bokning med helgpaketet.  
Notera att första bokningsbekräftelsen kommer inte att visa korrekta priset för ditt helgpaket än! Bara när vi har anpassad din bokning kommer du att få en uppdaterad bokningsbekräftelse som visar priset för ditt helgpaket. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar. 

Du kan förstås också kontakta oss för att boka ditt vinterhelgpaket.

ANDRA VINTERAKTIVITETER

Det är också möjligt att boka en annan vinter aktivitet istället för den standard snösko-vandringsaktivitet. Helgpaketets pris kan ändras på grund av den nya aktivitet. Här följer några exempel på dessa andra aktiviteter, men vi kan också anpassa din heldag-aktivitet efter dina individuella behov, pga årstiden osv. Skriv bara i "gästmeddelande" i bokningsformuläret att du vill ha en annan aktivitet och vi kommer att kontakta dig så fort vi kan.
Vill du hellre ha heldagen för dig själv, utan aktivitet, då går det också bra! Skriv i så fall i "gastmeddelande" på bokningsformuläret att du inte vill ha någon aktivitet.

Isfiske (Med guide och lunch. Pris: SEK TBD*)

* priser är för 2 personer i ett 2-personsrum och under samma villkor som standard paketet 

Vinter helgpaketet är i princip avsett för bokningar Fredag ​​till Söndag, med heldag-aktivitet på Lördag. Men om så önskas kan det bokas på en annan dag under samma villkor.
Helgpaketet möjliggörs i samarbete med: