Geert & Marina Claassen

OM OSS

Vi är Geert och Marina Claassen. Vi köpte herrgården i 2017 och sedan den 15e Juli samma år driver vi Geijersholms Herrgård B&B Hotell.

Vi flyttade hit från Nättraby (Karlskrona kommun, Blekinge) där vi har bott i över 12 år. Geert jobbade hos Ericsson som Produkt- och Systemledare och Marina var till mestadels hemmafru. Hon har även jobbat som städerska och har gjort restaurangkursen för storkök. 

I September 2018 har vår dotter Yvonne börjat studera vid University of Winchester (England). Hon har flyttat till en studentlägenhet i staden även om hon kommer att vara "hemma" regelbunden. 

Ursprungligen kommer vi från Nederländerna, men som ni märker så trivs vi bra i Sverige och efter Blekinge njuter vi nu av det underbara landskapet i Värmland.

Katten Lita

"Miau! Jag heter Lita och är egentligen husets fru i denna fina herrgård, även om mina betjänter gärna vill berätta för er att det är dem som bestämmer, men så är det naturligtviss inte.
Jag går runt i huset hur jag än vill och är det så att ni har allergiska besvär mot katter så kan ni prata med mina betjänter och så kommer dem att se till att jag håller mig undan så gott jag kan."