KVÄLLSMAT

Du kanske har haft en lång resa, eller så vill du helt enkelt ha en lugn kväll efter en lång dag . Och att ha pizza hela tiden kan kännas tråkigt. I så fall kan vi erbjuda dig en helt hemlagad middag hos oss i form av "husmanskost" där det ingår sallad, huvudmåltid samt efterrätt.

Notera att:
  • Vi vill veta senast dagen innan du checkar in hos oss, eller senast vid frukost samma dag, om du önskar ha middag hos oss och vilken tid.
  • Har du allergier, speciella dieter eller är du vegetarian, så är det bra att du informerar oss om detta samtidigt som du bokar middag.
  • Vi har ingen meny! 
    Om du har önskemål kring maten, berätta för oss och vi tar gärna med det i vår planering till er middag. Det går också bra att beställa olika rätter (t.ex. om någon är vegetarian och den andra inte) eller att beställa någonting annat till barnen. Bara vi vet i god tid, så tar vi gärna hand om dina önskemål.

Pris: 250 SEK per person, exkl. dryck
Barnen 0-2 år äter gratis. Barnen t.o.m. 12 år äter vanligtvis till halva priset. 

Det finns en mikrougn i matsalen, där du kan värma mat som du själv har tagit med.  Vi kan eventuellt laga en hamburgare (med pommes frites, bacon och/eller ost) eller pasta på kort varsel. Vi kan dock inte garantera detta (pris: SEK 190, exkl. dryck.)

Exempel på vilka rätter vi kan laga till dig:

Choklad mousse
Holländska köttbullar, blumkål och bakad potatis med stekta champinjoner och en fyllig brun sås
Middag på gång! Kycklingfilé, bakat potatis med broccoli och kerrysås
Sallad
Lax med dill hollandaisesås, pommes frites & broccoli
Pasta Carbonara