KVÄLLSMAT

Du kanske har haft en lång resa, eller så vill du helt enkelt ha en lugn kväll efter en lång dag . Och att ha pizza hela tiden kan kännas tråkigt. I så fall kan vi erbjuda dig en helt hemlagad middag hos oss i form av "husmanskost" där det ingår sallad, huvudmåltid samt efterrätt.

Notera att:
  • Vi vill veta senast dagen innan ni checkar in hos oss, eller senast vid frukost samma dag, om ni önskar ha middag hos oss och vilken tid.
  • Har du allergier, speciella dieter eller är du vegetarian, så måste ni informera oss om detta samtidigt som ni bokar middag.
  • Om ni önskar ha specifik mat så går det bra att prata med oss om era önskemål, så kan vi kanske anpassa oss till vad ni vill ha. Priset kan ändras i så fall.

Pris: 195 SEK per person, exkl. dryck 

Det finns en mikrougn i matsalen, där du kan värma mat som du själv har tagit med.  Det finns också möjlighet att beställa pizza, hamburgare m.m. och få det levererat till herrgården. Fråga oss om hur det går till och vad som finns att välja.
Sen kan du äta maten antingen i matsalen, på ditt rum, framför TV eller varför inte i trädgården!

Vi kan eventuellt laga en hamburgare (med pommes frites, bacon och/eller ost) eller pasta på kort varsel. Vi kan dock inte garantera detta (pris: SEK 150, exkl. dryck.)

Kyckling med äggnoodles i en soyasås & omelette och sallad
Lax med dill hollandaisesås, pommes frites & broccoli
Holländska köttbullar, blumkål och bakad potatis med stekta champinjoner och en fyllig brun sås
Choklad mousse